Lyd- og lysinstallation

Den rigtige lydinstallation - første gang!


Skal du åbne en ny bar, restaurant, natklub, butik, showroom eller udskifte det gamle lydsystem eller lydanlæg, kan vi hjælpe dig med professionel rådgivning om lydinstallation samt lysinstallation, og sikrer at du får den rigtige løsning i "første hug"

 

Udfyld formularen herunder og få gratis rådgivning af vores lydekspert Kim Birk

 

 
Book en tid til en gratis lydrådgivning, og få råd og vejledning af vores lydekspert Kim Birk. Der vil blive sat tid af specielt til dig.

 

Lydrådgivningen indebærer:

 

  • Vejledning over telefon eller mail, alt efter ønske 
  • Hjælp til valg og sammensætning af højttalere og øvrigt lydudstyr
  • Gode råd til montering af højttalere og udstyr
  • Liste med links til det valgte udstyr og / eller materialer
  • Gennemgang af generel indstilling og brug af lydudstyret

 

Rådgivningen er helt gratis, og vi sender selvfølgelig et samlet uforpligtende tilbud på det valgte udstyr.

 

 

Det er meget vigtigt for os, at du får det helt rigtige lydudstyr første gang. Derfor kan du naturligvis altid være sikker på, at dit tilbud sammensættes af en erfaren produktspecialist. Vi har tid til at høre om dine planer og behov, så vi har det bedste udgangspunkt for at finde de helt rigtige installationshøjttalere og forstærkere til installation og alt det andet grej der skal være styr på :-)


Hør om mulighederne indenfor lydinstallation 


Ét er højttalerens specifikationer - noget andet er dens reelle lyd og feel. 

For at du kan tage den rigtige beslutning første gang, vejleder vi dig og guider dig til det rette valg af højttalere og udstyr. 

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, og du kan hos os være sikker på at kunne få den rigtige og ærlige rådgivning af en ægte produktspecialist.
 
 

Kontakt os og få en uforpligtende snak om mulighederne

 

Natklub-installation i Aalborg:


Benediktes natklub i Ålborg skulle bygges om og SoundStoreXL har været med ind over i rådgivnings- og projekteringsfasen.
Kunden ønskede en markant og synlig LED væg, og vi anbefalede en løsning fra ADJ og både kunden og vi er glade for, og stolte over det flotte resultat.

I installationen er der også brugt røgmaskiner som fylder rummet med røg på få øjeblikke.

Dette indgår blandt andet i installationen:

30 x ADJ Flash Kling 64 LED Panel 
1 x Madrix Plexus 
2 x ADJ Fog Fury Jett røgmaskiner


 

 

 

 


 
Vi har stor erfaring med installationer af blandt andet følgende lydmærker....

 

Electro-Voice Function One Yamaha RCF
JBL d&b audiotechnik


 

....og vi har en lang række glade kunder med os


 

LYDANLÆG TIL CAFÉ 

Er din café udelukkende en "kaffe-café" eller har du drinks og fest- og danskglade gæster i weekenden, så har du måske også en DJ på hver fredag og lørdag

Hvis det er tilfældet så skal du have dimensioneret dit lydanlæg / musikanlæg og dine højttalere i caféen så der kan spilles højt, med en ren lyd. For dårlig lyd, får dine gæster til at forlade din cafe for tidligt, og derfor er din investering i et "billigt" lydanlæg måske ikke pengene værd. Kan du få dine gæster til at blive en time længere en lørdag aften, giver det med sikkerhed en større omsætning i baren.

 

Lydanlæg til bar

 

En bar er sædvanligvis lidt mindre end en café, og i en bar har man ofte ikke brug for en så stor lydinstallation, men kan i flere tilfælde nøjes med et mindre musikanlæg. I baren afspilles der ofte musik fra en lydkilde som f.eks radio, spotify og sjældent eller aldrig live musik og ej heller en DJ med udstyr.

 

Lydanlæg til restaurant


Som restauratør forsøger du at skabe en behagelig atmosfære i din restaurant så dine gæster kan slappe af i en rolig atmosfære mens de nyder maden og vinen og forhåbentlig bagefter har lyst til en dessert, en kaffe og et par drinks. Det er målet at give gæsterne en god oplevelse - en oplevelse som de glade gæster kan fortælle til venner, familie og bekendte.

SoundStoreXL har stor ekspertisk og erfaring med lydanlæg til restauranter og andre spisesteder. Vi tilbyder musikanlæg og komplette løsninger i en god kvalitet, uden det behøver koste en million.
Nogle restauranter har behov for at få lyden delt op i flere lydzoner, med varierende lydniveau og måske musiktype. Her kan vi tilbyde dig det helt rette udstyr til en professionel driftsikker lydinstallation.
Der kan være mange løsninger på en godt højttaleranlæg til cafe og restaurant, og enhver sag er unik, så bestil straks vores gratis lyd-rådgivning så du ved hvad du kan forvente dig.

Mange af vores lydanlæg til restauranter og cafeer er simple at betjene, og lette at montere. Vi giver dig enkle løsningsforslag til din installation. Har du eller din faste elektriker ikke selv den tekniske viden til at stå for installationen, så giver du blot os besked - Så sørger vi for at lydanlægget bliver installeret af en af vores professionelle samarbejdspartnere.
 


Højttalere til butik, cafe og restaurant

 
Vi er din professionelle leverandør af lydanlæg til butik og showroom samt professionelle lyd og lys-installationer til brug i restauranter, barer, hoteller, cafeer, sportshaller, auditorier, bowlingcentre, festlokaler og mange andre steder :-)
Fælles for disse forskellige typer af lokaler, er ønsket om at stimulere kunden til at blive på stedet i længere tid, for at få en bedre fest, et bedre ophold, eller en generelt bedre oplevelse, og til syvende og sidst handler det om at kunden bruger flere penge hos dig. Vi ved at god musik - serveret på den rette måde - stimulerer kunderne til køb. Derfor skal valget af musikanlæg og højttalere til restaurant, cafe, bar, sportshaller osv være det rigtige første gang. Det hjælper vi dig med, så du kan koncentrere dig om din butik eller forretning.

Krav til musiktype, lydtryk og lydkvalitet er naturligvis individuelt fra forretning til forretning og sted til sted. Vi rådgiver og beregner løsningen der passer til dig og dit lokale. Derudover tager vi også højde for støjkrav der måtte være på stedet